Steijn Sanders – Junior fotograaf

Steijn Sanders, geboren 22 september 2009. Zijn eerste echte fototoestel in gebruik genomen rond juli 2013 met als resultaat, veel creatieve en inspirerende foto’s. Nadat ik hem voorstelde om voor hem een eigen pagina te maken zodat iedereen zijn foto’s kon bekijken had ik gelijk de volle aandacht. “Iedereen papa?” vroeg hij, ” ja, iedereen op de hele wereld met een internetverbinding” antwoordde ik hem. “Wow, dat is wel heel veel” reageerde hij. Hij begreep al snel dat opa’s en oma’s, ooms en tantes en zelfs tante Michelle, oom Gavin vanuit Canada zijn foto’s kunnen bekijken. Apetrots en met een grote glimlach liet hij het op zich inwerken. De pagina is inmiddels klaar en zal worden gevuld met door Steijn gemaakt foto’s.

Direct naar de pagina

Geef een reactie